Kızılay haftası kutlu olsun.

29 Ekim - 4 Kasım Kızılay haftası kapsamında okulumuzu ziyaret ederek hediye ve bilgi veren Çat Kızılay şubesine teşekkür ederiz. Kızılay haftası kutlu olsun.

07.11.2023 59

29 Ekim - 4 Kasım Kızılay haftası kapsamında okulumuzu ziyaret ederek hediye ve bilgi veren Çat Kızılay şubesine teşekkür ederiz. Kızılay  haftası kutlu olsun.29 Ekim - 4 Kasım Kızılay haftası kapsamında okulumuzu ziyaret ederek hediye ve bilgi veren Çat Kızılay şubesine teşekkür ederiz. Kızılay  haftası kutlu olsun.29 Ekim - 4 Kasım Kızılay haftası kapsamında okulumuzu ziyaret ederek hediye ve bilgi veren Çat Kızılay şubesine teşekkür ederiz. Kızılay  haftası kutlu olsun.29 Ekim - 4 Kasım Kızılay haftası kapsamında okulumuzu ziyaret ederek hediye ve bilgi veren Çat Kızılay şubesine teşekkür ederiz. Kızılay  haftası kutlu olsun.29 Ekim - 4 Kasım Kızılay haftası kapsamında okulumuzu ziyaret ederek hediye ve bilgi veren Çat Kızılay şubesine teşekkür ederiz. Kızılay  haftası kutlu olsun.29 Ekim - 4 Kasım Kızılay haftası kapsamında okulumuzu ziyaret ederek hediye ve bilgi veren Çat Kızılay şubesine teşekkür ederiz. Kızılay  haftası kutlu olsun.29 Ekim - 4 Kasım Kızılay haftası kapsamında okulumuzu ziyaret ederek hediye ve bilgi veren Çat Kızılay şubesine teşekkür ederiz. Kızılay  haftası kutlu olsun.